Išvyka į Druskininkus

Norint pajusti atostogų skonį, nebūtina vykti toli į kalnus ar į pajūrį. Liepos 1 d., šeštadienį, lopšelio-darželio pedagogai ir darbuotojai išvyko į edukacinę išvyką po Lietuvos apylinkes: į Merkinės piramidę, Grūto parką ir Druskininkus.
Pirmiausia apsilankėme Merkinės piramidėje. Turėjome galimybę pajusti šios įspūdingos konstrukcijos energiją su tobula akustika, pasikalbėti su pastato įkūrėju Povilu Žėku bei išgirsti gražų piramidės savininko giedojimą. Pasisėmę teigiamos energijos, išvykome į Grūto parką, kuriame aplankėme muziejų, o vaikščiodami zoologijos sodo alėjomis sutikome daug nuostabių ir įdomių gyvūnų. Galiausiai apsilankėme Druskininkų mieste, seniausiame ir didžiausiame visus metus veikiančiame Lietuvos kurorte. Gido vedini aplankėme gražiausias ir įdomiausias Druskininkų vietas.
Maišiagalos vaikų lopšelio-darželio pedagogų ir darbuotojų vardu dėkoju direktorei Ivonai Marijai Matveiko už mums suorganizuotą kelionę ir už susirūpinimą mūsų saugumu ir patogumu ekskursijos metu. Jūsų organizuotumas ir rūpestingumas leido sutelkti dėmesį į kelionę ir atrasti naujas vietas.

Mokytoja L. Ceiko